Win twee tickets voor blockbuster Death Wish

EMMEN

Volgens de geruchten maakt actieheld Bruce Willis zijn comeback met de blockbuster Death Wish. Om dit te vieren gaat de film woensdagavond 28 februari in voorpremière bij de bioscoop Kinepolis in Emmen. Het event start om 19.30 uur en de film begint om 20.00 uur. Bezoekers kunnen genieten van bier en burgers voor één euro per stuk.

De normale ticketprijs bedraagt 11,50 euro, maar lezers van de ZuidOosthoeker kunnen vrijkaarten winnen. Wil jij kans maken op een setje van twee vrijkaarten? Stuur dan zo snel mogelijk - uiterlijk 28 februari 10.00 uur - een mail naar zohlezersactie@ndcmediagroep.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht via een mail.

Chicago

In de actiethriller Death Wish neemt chirurg Paul Kersey het heft in eigen handen wanneer zijn vrouw en dochter slachtoffer worden van een overval en de politie niets doet. Vanaf dat moment is geen enkele crimineel in Chicago meer veilig.

Auteur

Redactie