Verkeershinder door Kiss & Ride

BORGER/EMMEN

De provincie Drenthe legt twee zogenoemde Kiss & Ride-zones aan langs de provinciale weg N374 bij Borger, ter hoogte van de brandweerkazerne. Dat gebeurt van 5 tot en met 16 maart.

Het verkeer op dit deel van deN374 kan tijdens de werkzaamheden gebruik blijven maken van de weg. Wel kan er af en toe kortdurende hinder zijn. Hetzelfde geldt voor fietsers op de fietspaden. Kiss & Rides-zones zijn parkeerstroken bedoeld om passagiers van personenauto’s af te zetten of op te halen en meteen weer verder te rijden. In dit geval gaat het om busreizigers richting Groningen en Emmen, die reizen vanaf de bushalte ‘N34/Borger’. Om brengen en halen gemakkelijker te maken legt de provincie Drenthe dicht bij deze bushalte de Kiss & Ride-zones aan. Het weer kan invloed hebben op de planning.

Auteur

Redactie