Judoka’s van Vos plaatsen zich voor NK

KLAZIENAVEEN

Tijdens de noordelijke districtskampioenschappen judo tot 18 jaar kwalificeerden drie judoka’s van de vereniging Vos zich voor het nationaal kampioenschap op 10 maart in Tilburg.

Alle respect ging uit naar Floor Maats, die ziek aan het kampioenschap begon en op karakter zich plaatste door derde te worden in de klasse tot 44 kilo. Ook Annabel Weber moest heel diep gaan om op het podium te komen. Zij liep een blessure op in de voorronde, maar gaf niet op en werd derde in de klasse tot 52 kilo. Lois Klein was voor wat betreft de nationale titelstrijd al geplaatst in de lichtste klasse. Floor Maats en Annabel Weber doen zaterdag 3 maart overigens mee aan het kampioenschap tot 21 jaar in Almere. Nick Langerijs was afgelopen weekend in topvorm bij de jongens. Met knap judo werd hij noordelijk districtskampioen.

Auteur

Redactie