Vlag in top voor Happy Kidz van EHS’85 | Op de voorpagina

EMMEN

Thuisploeg Happy Kidz JG1 van de organiserende Emmer voetbalvereniging EHS’85 won zaterdag de vijfde editie van het G-zaalvoetbaltoernooi. Voetballers van EHS’85 met een beperking speelden in Sporthal Emmerhout tegen vijf andere teams.

De Happy Kidz haalden liefst twaalf punten in de thuishal. Het Friese Broekster Walden JG2 uit Damwoude werd tweede met tien punten. De derde plaats in Emmerhout was voor Kids United JG2 van FC Groningen. Top Kids JG1 van vv Asser Boys werd vierde, Kids United JG1 vijfde en Blauw Wit’34 JG2 uit Leeuwarden werd puntloos laatste.

Simone FM

Tijdens de pauze van het toernooi vermaakte een clown de voetballers. Tussen de duels door bezochten de voetballers de dubbeldekker van Simone FM om live uitzendingen mee te maken. Speciale gast was oud-schaatser en oud-schaatscoach Gerard Kemkers, die de aftrap van het toernooi voor zijn rekening nam samen met twee Happy Kidz.

Auteur

Redactie