Update: Gewapende overval in Emmer Big Bazar

Emmen

EMMEN - De Big Bazar in Emmen is gistermiddag overvallen door twee mannen. De overval ging gepaard met een vuurwapen.  

EMMEN - De Big Bazar in Emmen is gistermiddag overvallen door twee mannen. De overval ging gepaard met een vuurwapen.  

Een blanke en getinte man bedreigden de kassamedewerkster met een vuurwapen. Onder bedreiging moest zij de kassa openmaken.

Kassalade

De overvallers pakten een onbekende hoeveelheid geld uit de kassalade en vluchtten de winkel uit. Getuigen zagen de twee vervolgens samen op één fiets achter de winkel langs in de richting van de achterzijde (de laad- en losplaats) van de Jumbo.

Vervolgens fietsten ze langs Kwalitaria Emmerhout en staken de Houtweg over en reden verder in de richting van Laan van het Kinholt. De verdere route is nog onbekend.

Camerabeelden

De politie startte direct een onderzoek en zocht met meerdere agenten de omgeving af. Camerabeelden uit de omgeving worden vandaag zo veel mogelijk veiliggesteld. Veel ondernemers gebruiken camera’s voor het houden van toezicht en het beveiligen van hun panden en goederen. Ook steeds meer particulieren gaan hun eigendommen beveiligen met camera’s. Middels een databank genaamd Camera in Beeld kunnen particulieren ook hun camera's aanmelden en kunnen relevante beelden hiervan worden gebruikt in dergelijke onderzoeken.

Tips

Heeft u informatie over de overval die ons kan helpen bij het onderzoek en heeft u nog niet met ons gesproken, bel dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.