Huwelijksaanzoek in Vlindertempel Wildlands

EMMEN

Tijdens het Valentijnsdiner in Wildlands heeft abonnementhouder Bram Weterings zijn vriendin Nienke Ootjers ten huwelijk gevraagd. Medewerkers van het park hielpen hem bij het voorbereiden van zijn bijzondere aanzoek in de Vlinderkas.

Wildlands verspreidde enkele weken geleden een oproep voor abonnementhouders die hun partner ten huwelijk wilden vragen. Dat Bram zenuwachtig was tijdens het Valentijnsdiner mag duidelijk zijn. Gelukkig werd Nienke dat ook toen het stel van de chef-kok van het park te horen kreeg dat zij hun dessert op een bijzondere plek mochten opeten. Het tweetal werd door Tuktuk Factory Emmen naar de Vlindertempel gebracht. Daar stond het dessert klaar op een tafel omringd met tientallen kaarsen. Hun vierjarige dochter kwam tevoorschijn met een fles champagne en een persoonlijke kaart van Bram, waarna hij op zijn knieën ging en haar ten huwelijk vroeg. Volmondig zei ze ‘ja’.

Auteur

Redactie