Emmenaar verrast vriendin op Olympische Winterspelen

EMMEN/GANGNEUNG

Kevin Mooibroek uit Emmen vroeg op Valentijnsdag zijn vriendin Daniek Mensinga wel op een heel bijzondere plek ten huwelijk, namelijk in het Holland Heineken House in Zuid-Korea.

Met luid applaus werd de volmondige 'ja' van Daniek ontvangen door het publiek. Na een feestelijk onthaal in het Holland Heineken House ging Kevin op zijn knieën en vraagt Daniek – vlak voor de huldiging van Jorien ter Mors en Marrit Leenstra – ten huwelijk op het podium. Aanwezige Oranjefans mochten deze liefdevolle gebeurtenis aanschouwen. Kevin en Daniek zijn negen jaar samen en willen dit met Valentijnsdag op een speciale manier vieren met een overnachting in Amsterdam. Bij aankomst in het hotel blijkt hun kamer dubbelgeboekt.

Complot

Het avontuur lonkt wanneer de receptie hen een onvergetelijke 'upgrade' aanbiedt voor de honeymoonsuite in een ander hotel. Nietsvermoedend stappen ze in een limousine, waar hun romantische Valentijnsweekend een onverwachte wending neemt. Ze horen dat ze naar Zuid-Korea zullen afreizen om te overnachten in het Heineken Holland House in Gangneung. Na een lange reis en mooi onthaal in het Holland Heineken House blijkt Kevin onderdeel van het complot: hij verrast zijn vriendin door haar op het podium ten huwelijk te vragen. Onder luid applaus van de aanwezigen en een serenade van Roel van Velzen geeft ze hem vervolgens het verlossende antwoord: ja! Het koppel brengt hun verlovingsnacht door in de honeymoon suite in het Holland Heineken House en verblijft de komende dagen in Zuid-Korea, waar zij inmiddels een schaatswedstrijd hebben bezocht. Na die wedstrijd reisde het stel terug naar Emmen om de verloving met hun twee kinderen, vrienden en familie te vieren. 

Auteur

Redactie