Zweeloo en omgeving te zien in kunstenaarsherberg

ZWEELOO

Leden van Kunstkring Zweeloo grijpen het eerste lustrum van Stichting Kunstenaarsdorp Zweeloo aan om voor hun komende expositie een speciaal thema te kiezen: ‘Waarom Zweeloo? Daarom!’.

De expositie in de kunstenaarsherberg aan de Hoofdstraat in Zweeloo wordt op zondag 18 februari om 15.00 uur geopend. Daarna is de tentoonstelling tot en met 31 maart te bezoeken op zaterdag- en zondagmiddagen van 13.30 tot 17.00 uur. Het thema heeft alles te maken met Zweeloo en omgeving. De deelnemende kunstenaars zijn: Blaskander, Gerard van Amstel, Ineke Reijntjes, Karin van Gijtenbeek, Marga de Kwaasteniet, Martha Marjenburgh, Roland van Balen, Yvonne Brill, Beatrix Copier, Anja Kok, Diana Möhlmann en Anne Tromp. Meer informatie staat op www.kunstenaarsdorpzweeloo.nl.

Auteur

Redactie