Verdachte kofferbakmoord langer in voorarrest

Emmen

EMMEN/KLAZIENAVEEN - Het voorarrest van de verdachte in de kofferbakmoord is met veertien dagen verlengd. Dat heeft de rechter-commissaris vrijdag besloten.

EMMEN/KLAZIENAVEEN - Het voorarrest van de verdachte in de kofferbakmoord is met veertien dagen verlengd. Dat heeft de rechter-commissaris vrijdag besloten.
De 39-jarige verdachte uit Emmen werd dinsdag aangehouden in zijn woning. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op Ralf Meinema (31) uit Klazienaveen. Meinema werd 31 maart vorig jaar dood aangetroffen in de kofferbak van zijn auto. De zwarte Mercedes lag met de neus in het water van het Stieltjeskanaal. De kofferbak bleef steken op de wal. Nadat de politie vorige week een media-offensief begon, werd dinsdag de Emmenaar opgepakt. Zijn woning is grondig doorzocht. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.