Talentvolle dj’s gezocht voor Freedom Dance

EMMEN

K&C en stichting Talentblik zijn op zoek naar talentvolle Drentse dj’s met ambitie. De dj’s worden aangemoedigd mee te doen aan Freedom Dance. Dat is een dance-evenement met drie voorronden.

Uit de voorronden worden drie dj’s geselecteerd die mogen draaien op de Dance Stage van het Bevrijdingsfestival Drenthe en het 5 mei DJ Festival in Emmen. Ook Club Nu uit Assen heeft toegezegd één of meerdere draaiplekken beschikbaar te stellen voor de beste deelnemers. Muzikale talenten moeten er wel wat voor doen. Dj’s kunnen tot zich 1 maart aanmelden via www.kunstencultuur.nl. Uit alle inzendingen kiest de jury de dj’s die begin april worden uitgenodigd voor de voorronden in Assen en Emmen. De jury van Freedom Dance bestaat uit onder anderen Tessa de Wilde, organisator Club Nu en Harm Brüning van HB Systems. Volgens Jan Stam - adviseur popmuziek in Drenthe - en Gerald Janse van Talentblik in Emmen zijn steeds meer jonge mensen actief als dj en producer, maar zijn er in Drenthe weinig mogelijkheden voor dj’s om zich te presenteren.

Auteur

Redactie