Kim Stegen komt tot rust in Valthe

VALTHE

Kim Stegen is 21 jaar en woont in Valthe. De dressuuramazone maakt serieus werk van haar eigen stal. Lees meer over Kim in deze Doorloper.

Een relatie? “Momenteel niet.” Valthe is voor mij? “De plek waar ik lekker tot rust kan komen.” Als ik de baas van Valthe zou zijn dan... “Zou ik het laten zoals het is.” Ik ga altijd stappen in... “Emmen omdat het er altijd erg gezellig is.” Als met de paardensport het Nederlands Springteam wint dan... “Wordt dit zeker gevierd door mij.” De laatste keer dat ik goed gelachen heb... “Dat was vorige week omdat we met de paarden aan het oefenen waren voor carnaval. We vieren namelijk op zondag 18 februari dit feest op manege De Hullen in Noord-Sleen en vlak bij ‘t Haantje.” De laatste keer dat ik huilde... “Ik heb tot op heden nog geen reden gehad om te huilen.” Het beste boek dat ooit gelezen heb is... “Dat zijn de boeken van Harry Potter. Deze zijn altijd spannend.” Je kunt me wakker maken voor... “Om naar de paarden te gaan en voor een broodje shoarma.” Als ik niet in Valthe zou wonen dan... “Dan zou ik op een boerderij in Duitsland gaan wonen met stallen en heel veel land.” Ik zou graag de volgende personen willen nomineren voor een lintje... “Mijn vader en moeder omdat zij altijd voor mij klaar staan en me steunen in alles wat ik doe.” Wat ik vroeger wilde worden... “Staleigenaar.” Wat ik uiteindelijk ben geworden is... “Dat ik nu eindelijk bezig ga met mijn eigen stal om daar eigenaar van te worden.” Hoogtepunten in mijn leven zijn er zeker, maar wat er echt uitspringt is... “Dat ik met mijn eigen stal bezig ben.”

Deelnemen aan deze rubriek?

Mail jouw verzoek naar zuidoosthoeker@ndcmediagroep.nl.

Auteur

Redactie