Zwemdiploma halen volgens nieuwe eisen bij Popping

EMMEN

De nieuwe exameneisen van de Nationale Raad Zwemveiligheid zijn per 1 januari geïntroduceerd. Popping Sport in Emmen - dit jaar wordt het 35-jarig bestaan gevierd - hield eind vorige maand voor de eerste keer diplomazwemmen volgens deze eisen. Zwemschool Popping voldoet aan de kwaliteitseisen en is daarom in bezit van de Licentie Nationale Zwemdiploma’s.

Er zijn nieuwe exameneisen opgesteld voor de zwemdiploma’s A, B en C. De aanpassingen zijn gemaakt op basis van de laatste inzichten van deskundigen en vakliteratuur uit binnen- en buitenland. Daarnaast zijn verbeteringen doorgevoerd op basis van praktijkervaring vanuit het werkveld. De Nationale Norm Zwemveiligheid staat gelijk aan het zwemdiploma C. Kijk voor meer informatie over de vaardigheden en een overzicht van veelgestelde vragen van ouders op de website www.allesoverzwemles.nl.

Auteur

Redactie