Diverse personen gezocht in onderzoek kofferbakmoord

KLAZIENAVEEN

In het onderzoek naar de gewelddadige dood van de 31-jarige Ralf Meinema uit Klazienaveen zijn de de laatste dagen uit zijn leven in kaart gebracht door de politie.

"Om die reden zijn we nog op zoek naar de volgende personen", roept de politie Zuidoost-Drenthe op. - De persoon op een motor die op donderdag 30 maart omstreeks 19.45 een ontmoeting had met Ralf Meinema nabij de Noordersloot in Erica. - Perso(o)n(en) die op dinsdag 28 maart 2017 met auto met aanhanger voor de woning van Ralf Meinema aan de Langestraat in Klazienaveen stonden. - De persoon met donkergekleurd (bomber)jack en capuchon op het hoofd die in de ochtend van vrijdag 31 maart 2017 omstreeks 6.20 uur langs het Stieltjeskanaal richting Zandpol liep. - We hebben een aantal anonieme brieven ontvangen op verschillende politiebureaus en komen graag in contact met de schrijver van die brieven.
"Ben of ken jij een of meerdere van deze personen? Neem dan contact met ons op! Kijk in het dossier op politie.nl/kofferbakmoord voor alle mogelijkheden waarop dat kan."

Auteur

Jessica Koning