Kavels in prijs verlaagd

ZWARTEMEER/EMMEN

Elk jaar worden de grondprijzen in de gemeente Emmen vastgesteld. Dit jaar worden diverse woningbouwkavels met gemiddeld vijftien procent in prijs verlaagd, vooral in Zwartemeer.

Vooral Zwartemeer komt in aanmerking voor de kortingsactie van de gemeente Emmen. Maar liefst vijftien kavels in Zuid-West zijn in prijs verlaagd. Ook de prijzen in Emmer-Compascuum zijn - met veertien kavels in de Koppelswijk en aan de Maatschappijweg - verlaagd. De Emmer wethouder Jisse Otter verklaart: “We merken dat er steeds meer interesse is in nieuwbouwwoningen. Tegelijkertijd zijn de bouwkosten op dit moment hoog. Om het extra aantrekkelijk te maken om te gaan bouwen, hebben we een aantal van onze kavels in prijs verlaagd”. Vijf kavels aan de Mandebroek III in Nieuw-Weerdinge, twee aan de Bekel’s Erf en nog twee kavels in Roswinkel en Weiteveen maken het rijtje compleet. Het gaat in Weiteveen om kavels aan de Wethouder G.H. Scherpenlaan en de Rietstengel en in Roswinkel aan het Roswinkelerkanaal NZ. De kortingsactie geldt tot oktober dit jaar. Meer informatie over woningbouwkavels: bouwkavels@emmen.nl.

Auteur

Redactie