Burgemeester rent mee tijdens clinic 4 Mijl

EMMEN

De Emmer atletiekvereniging De Sperwers organiseerde zaterdag de kick-off van de hardloopclinic voor de 4 Mijl van Emmen. Burgemeester Eric van Oosterhout was ook aanwezig. Als deelnemer.

Een gemêleerd gezelschap van beginnende en ervaren hardlopers had zich zaterdag gemeld bij de Emmer atletiekvereniging E.A.C. De Sperwers voor de kick-off. In de komende negen weken worden zij onder begeleiding voorbereid op deelname aan de Emmer 4 Mijl. Burgemeester Van Oosterhout was zoals gezegd als deelnemer aanwezig. Hij had voor de deelnemers bemoedigende woorden en gaf aan het parcours al te hebben verkend. Hij benadrukte het belang van sport in relatie tot gezondheid. Onder de hoede van de trainers van De Sperwers werd de eerste training enthousiast afgewerkt op de atletiekbaan.

Auteur

Redactie