Beloning voor gouden tip kofferbakmoord

Emmen

STIELTJESKANAAL - De hoofdofficier van justitie in Noord-Nederland looft een beloning van 15.000 euro uit voor de gouden tip die leidt naar de persoon of personen die verantwoordelijk is/zijn voor de gewelddadige dood van Ralf Meinema.

STIELTJESKANAAL - De hoofdofficier van justitie in Noord-Nederland looft een beloning van 15.000 euro uit voor de gouden tip die leidt naar de persoon of personen die verantwoordelijk is/zijn voor de gewelddadige dood van Ralf Meinema.

Sinds 31 maart 2017 doet de politie onderzoek naar de dood van de toen 31-jarige Ralf Meinema uit Klazienaveen. Dat onderzoek heeft tot nu toe nog niet geleid tot aanhoudingen. Sinds gisteren is het in het dossier op politie.nl/kofferbakmoord ook mogelijk om scenario’s in te sturen. Als stimulans looft het Openbaar Ministerie nu een beloning uit van 15.000 euro.
Vanavond besteden de televisieprogramma’s Opsporing Verzocht (NPO1, 20.35 uur) en Hart van Nederland (SBS6, 22.30 uur) aandacht aan de zogenaamde ‘kofferbakmoord’. Daar komen ook nog een aantal concrete vragen aan bod die na afloop ook worden toegevoegd aan het dossier. De persoon die de politie de tip aanlevert die leidt tot de identiteit van de persoon of personen die achter de dood van Ralf Meinema zit(ten), kan aanspraak maken op de beloning van 15.000 euro. Mensen met relevante informatie kunnen zich op verschillende manieren melden bij de politie:

Auteur

Jessica Koning