Atlas Emmen woensdag naar titelstrijd speedsoccer

EMMEN

Leerlingen van het speciaal onderwijs uit Emmen verlaten woensdag 7 februari hun veilige schoolomgeving voor het grootste en modernste indoor speedsoccercentrum van Nederland.

Tijdens de Special Heroes Speedsoccer Battle - het Noord-Nederlands kampioenschap speedsoccer - spelen twee teams van Atlas Emmen tegen jongeren uit Drachten, Groningen, Leeuwarden, Meppel en Hoogeveen. Dit doen zij op de drie rubbergranulaatvrije kunstgrasvelden in Indoor Soccer Centre Groningen. Speedsoccer is een nieuwe variant op het bekende zaalvoetbal die snel aan populariteit wint. Anders dan bij zaalvoetbal zijn speedsoccervelden omringd door een boarding en omgeven door strak gespannen netten. Exacte locatie van de titelstrijd is de blauwe kunstgraswereld aan de Ulgersmaweg. Naast een onderlinge competitie vinden een speedcontest en shoot-out competitie plaats voor de twintig deelnemende teams. Het evenement start om 9.45 uur en eindigt rond 13.15 uur.

Auteur

Redactie