Ila van der Pouw speelt Roald Dahl's meesterwerk

EMMEN

We maken mee hoe De Grote Vriendelijke Reus (GVR) de kleine Sofie door het raam uit het weeshuis haalt en meeneemt naar zijn magische grot, waar duizenden dromen in glazen potjes wachten tot ze tijdens zijn nachtelijke reizen kinderslaapkamers ingeblazen worden.

Sofie overwint haar angst voor de reus en stapt de wereld van de GVR in. Een wonderlijke wereld van snoskommers, frotskottel en flitspoppers. En magische reizen naar dromenland waar de GVR pronksjuwelen en trollenknoppers vangt: dromen waar je niet wakker uit wilt worden of juist zo snel mogelijk. Maar buiten de grot wachten zijn reuzenbroeders. Huiveringwekkende monsters die in het holst van de nacht kleine ‘mensbaksels' verorberen. En dat laat Sofie niet langer gebeuren... De Grote Vriendelijke Reus is op zondag 11 februari vanaf 15.00 uur te zien in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie