Liefdevol avondmaal in tropische kas Wildlands

EMMEN

Voor alle verliefde stellen en eerste dates is het op 14 februari - het is dan Valentijnsdag - mogelijk om romantisch uit eten te gaan in Wildlands.

Avontuurlijke koppels kunnen deze avond genieten van een diner in de jungle met een romantische boottocht in het donker. Het valentijndsdiner bestaat uit vier gangen en wordt genuttigd op het sfeervol verlichte terras van de tropische kas Rimbula. De romantische achtergrondmuziek wordt verzorgd door de krekels en kikkers uit de jungle. Tussen de gangen door maken de stellen een boottochtje. De waaghalzen die hun partner die avond ten huwelijk willen vragen, kunnen dat - voor hulp en ondersteuning - aan Wildlands laten weten. Reserveren voor het diner is noodzakelijk. Dat kan via www.wildlands.nl/activiteiten/valentijnsdiner. Daar staat behalve alle informatie ook het hele viergangenmenu beschreven.

Auteur

Redactie