De kleine schatkamer in Oosterhesselen

OOSTERHESSELEN/GEES

Beeldend kunstenaar Jowan Remmig uit Gees exposeert tot en met 11 mei in het Gezondheidscentrum Oosterhesselen. De kleine schatkamer is de naam van zijn expositie.

Remmig verzamelt allerlei soorten voorwerpen. Bijvoorbeeld oude tekst, een bladzijde met een koffievlek, een stukje metaal en dieren-botjes. Met zijn vondsten maakt hij verstilde, subtiele beelden. De inwoner van Gees is doorlopend op zoek naar pure schoonheid. Soms krijgt deze zoektocht vorm in een ets of steendruk, een andere keer in een collage of schilderij.

Minerva

Remmig studeerde aan de kunstacademie Minerva in Groningen. Hij exposeert in binnen- en buitenland. De kunstenaar maakt deel uit van De Noordelijke Etsers, het Drents Schildergenootschap en Kunstcollectief Smalt Coevorden.

Auteur

Redactie