Voorlopige hechtenis verlengd van Emmenaar die verdacht wordt van poging tot doodslag

EMMEN

Een 22-jarige man uit Emmen, die betrokken was bij een steekpartij in een woning in zijn woonplaats, zit vast op verdenking van poging tot doodslag. Hij zou een 36-jarige man meerdere malen met een mes hebben gestoken.

Het slachtoffer is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. De steekpartij vond vrijdagavond plaats in een woning aan de Laan van der Marel in de wijk Emmerhout in Emmen. Tijdens een ruzie is mogelijk over en weer gestoken. Alleen het slachtoffer dat nu nog in het ziekenhuis ligt, raakte ernstig gewond. De laatste berichten waren dat zijn toestand stabiel is. De 22-jarige verdachte uit Emmen is dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft de voorlopige hechtenis van de Emmenaar met twee weken verlengd. Lees meer op: Dagblad van het Noorden.

Auteur

Jessica Koning