Wildlands maakt kans op dertien awards

EMMEN

Wildlands is in dertien categorieën genomineerd voor de Diamond ThemePark Awards 2018. Dit is een verkiezing over parken, hun attracties, verblijven en evenementen in België en Nederland. Het is de achtste editie van deze uitreiking.

Wildlands is onder genomineerd voor onder meer Beste Restaurant Be/NL: Travellers’ Taste op Kompasplein, Beste Evenement Be/NL: WildNights, Beste Personeel Be/NL en Beste Actie op Social Media: Foto van het Jaar.

Fanjury

De nominaties en een deel van de score worden bepaald door een fanjury, die bestaat uit verschillende fansites binnen Nederland en België, een parkjury (gezamenlijk telt hun uitslag voor vijftig procent mee) en een publieksjury. Fans kunnen stemmen tot en met zondag 4 maart. De uitreiking vind dit jaar plaats in Safaripark Beekse Bergen.

Auteur

Redactie