Hurry-Up opnieuw Sportploeg van het Jaar | Op de voorpagina

EMMEN

De handballers van Hurry-Up zijn zaterdagavond in het Hampshire Hotel opnieuw uitgeroepen tot Sportploeg van het Jaar in de gemeente Emmen.

Schaatser Kjeld Nuis werd bij de Sportverkiezing Emmen gekozen tot Sportman van het Jaar. Hij was niet aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen. Schaatsster Sterre Jonkers won de titel Sportvrouw van het Jaar. Thijs Oosting is uitgeroepen tot Sporttalent van het Jaar. De Stimuleringsprijs voor Sporters met een beperking werd een prooi voor Bertus Veenstra van atletiekvereniging De Sperwers. Vrijwilliger van het Jaar is Geert Fühler van SVBO.

Prijzenfestival

Aan het prijzenfestival werden de Sportpromotieprijs en de Juryprijs toegevoegd. Die werden respectievelijk gewonnen door Jans Jagt, organisator van het Drenthe Loopfestijn in Klazienaveen, en de organisatoren van de 4Mijl van Emmen, Dennis Blaak en Richard Klein. De sportverkiezing en het gala werden voor de veertiende keer georganiseerd door Bennie en Heintje Wolbers.

Auteur

Redactie