Handbaltrainer Hoogeveen blijft bij SVBO

EMMEN

Ondanks interesse uit Nederland en Duitsland blijft Lars Hoogeveen (34) ook volgend seizoen trainer bij dames 1 van HV SVBO.

De ploeg uit de Emmer wijk Barger-Oosterveld staat na veertien wedstrijden bovenaan in de eerste klasse, zonder één verliespunt. Voorzitter Willem Menzen is blij dat de weg die Hoogeveen en de club zijn ingeslagen wordt gecontinueerd en dat er stap voor stap verder wordt gebouwd om de club naar een hoger niveau te brengen en een goede jeugdopleiding neer te zetten. Hoogeveen geeft aan nog niet klaar te zijn bij de club. En ondanks de interesse, die hem zeker heeft doen nadenken, zegt hij met een goed gevoel de juiste keuze te hebben gemaakt. “Ik heb vorig jaar een keuze gemaakt, met name ook voor mijn gezin, en daar verandert in één jaar tijd niets aan. Ik ben tevreden.”

Auteur

Redactie