Twee springteams TVC winnen in Hardenberg

COEVORDEN/HARDENBERG

Afgelopen zaterdag heeft de springgroep van Turn Vereniging Coevorden (TVC) meegedaan aan de Micro Teamgym wedstrijd van district Oost in Hardenberg. Dit is een nieuw concept binnen het groepsspringen waarbij drie tot vijf springers op twee onderdelen uitkomen: airtrack en een combinatie van minitrampoline en minitrampoline pegasus. Daarnaast wordt er gesprongen op muziek. TVC deed mee met vijf teams.

In de ochtend kwam de jeugd in de C-lijn uit. De teamleden behaalden een nette vierde plek. Dit team bestaat uit Siënna, Alana, Chloé en Eline. In de middag werd gesprongen door de junioren in de C- en B-lijn. De junioren C (Aniek, Floor, Lynn en Bentley) behaalden een mooie vierde plek en de junioren B gingen er met de eerste plaats vandoor. Dit team bestaat uit Tatum Plasman, Roos Schottert, Jaily Winter en Fleur Bos.

Senioren A

Daarna was het de beurt aan de senioren dames in de A- en B-lijn. De senioren B behaalden ook een keurige vierde plek. Dit team bestaat uit Danique, Tamara, Michelle en Lisa. De senioren A - bestaande uit Anouk de Vries, Marian Grooten, Marleen van der Weide en Janoux Menzo - werden na een constante wedstrijd met nieuwe sprongen keurig eerste. Deze vier dames zitten ook in het EK traject, waarbij zij in oktober voor Nederland uitkomen in Portugal.

Auteur

Redactie