Opnieuw geld voor Sportplein Emmerhout

EMMEN

Het Sportplein in de Emmer wijk Emmerhout kan opnieuw een gulle gift bijschrijven. Deze keer afkomstig van verzekeraar Univé. Het gaat om 1500 euro.

Ieder jaar steunt verzekeraar Univé drie lokale projecten die een breed maatschappelijk karakter hebben. Het Sportplein Emmerhout behoort dit jaar tot de gelukkige. Oktober vorig jaar heeft het bestuur achter het Sportplein Emmerhout zich aangemeld bij Mijn Goede Doel Dichtbij van de verzekeraar, waarna er online massaal is gestemd op het bewonersinitiatief. Vorig week reikte Janine Weinans van de Emmer afdeling van Univé de cheque van 1500 euro uit aan de initiatiefnemers van het Sportplein Emmerhout. Het bedrag kan worden opgeteld bij de inkomsten uit de crowdfundingsactie die eind vorig jaar plaatsvond. Met de totale opbrengst kunnen er een bankjes worden geplaatst en zal er een plan komen voor de groenvoorziening. Ook de realisatie van het free run parcours op het sportplein komt nu een stapje dichterbij.

Auteur

Redactie