Slagaderlijke bloeding tijdens vechtpartij in Emmer grillroom

EMMEN

Bij grillroom Jaffa in de Emmer Hoofdstraat heeft vrijdagavond een heftige vechtpartij plaatsgevonden. Zo heftig dat stoelen in het rond vlogen en de vloer bezaaid lag met bloed.

Eén van de aanwezigen liep daarbij een slagaderlijke bloeding op. De dag daarvoor was het ook al misgegaan, al waren er ditmaal geen slachtoffers. De videobeelden die via social media en whatsapp circuleren, zijn heftig. Er is nog niemand aangehouden. "Wij zijn na afloop geweest. De zaak is in onderzoek. Een groot deel van de beelden zijn in ons bezit. Daar gaan we naar kijken”, zegt politiewoordvoerder Anne van der Meer tegen het Dagblad van het Noorden. Burgemeester Eric van Oosterhout erkent de ernst van de situatie. "Maandagochtend heb ik overleg met de politiechef en gaan we kijken of er maatregelen moeten worden getroffen." De eigenaar zegt maandag aangifte bij de politie te gaan doen. "Er zijn spullen van mij kapot gegaan." Hij zegt de dader(s) niet te kennen. Wij zijn werkers, geen mensen die ruzie maken."

Auteur

Jessica Koning