Modelspoorbanen te bewonderen in Coevorden

COEVORDEN/EMMEN

Modelspoorgroep Zuid-Oost Drenthe houdt op zaterdag 10 februari van 10.00 tot 15.00 uur een hobbybeurs in het Coevorder woonwijkcentrum De Schutse. Aan de Schutselaan betalen de bezoekers 3 euro entreekosten, terwijl kinderen in de leeftijd tot 12 jaar gratis naar binnen mogen, zij het onder begeleiding.

Modelspoorgroep Zuid-Oost Drenthe is al jarenlang actief als vereniging met de modelspoorhobby als allesomvattende liefhebberij. Naast modelspoorbanen en modelspoortreinen zijn op 10 februari modelauto’s, modelbouw en modelhelikopters te zien. Kinderen kunnen in De Schutse een trein laten rijden op een modelspoorbaan. Ook kunnen zij een rangeerdiploma behalen. Meer informatie: stuur een e-mail naar info@modelspoor-emmen.nl. Bezoek ook de website www.modelspoor-emmen.nl/blog.

Auteur

Redactie