Update: Man raakt zwaargewond bij steekpartij in woning

Emmen

EMMEN - In een woning aan de Laan van de Marel in Emmen heeft vrijdagavond een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij raakte een 36-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats ernstig gewond.

EMMEN - In een woning aan de Laan van de Marel in Emmen heeft vrijdagavond een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij raakte een 36-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats ernstig gewond. Er waren drie personen betrokken waren bij het incident, dat rond 22.00 uur plaatsvond. Het slachtoffer werd volgens de politie meerdere malen gestoken en is naar het Universitair Medisch Centrum in Groningen gebracht. In de woning waren meerdere mannen aanwezig. De politie heeft twee mannen uit Emmen (22 en 25 jaar) aangehouden voor betrokkenheid bij de steekpartij. Een van hen was ook gewond geraakt. Na behandeling in het ziekenhuis is hij naar het politiebureau gebracht.
De oorzaak van het steekincident is nog niet vastgesteld. Buurtbewoners zijn verbaasd dat er niet eerder iets is gebeurd. "We dachten ook dat er werd gehandeld in drugs in de woning. Zo is er al eerder een inval geweest. De bewoner was toen veertien dagen weg. Toen hij weer terug was, begon de ellende weer", vertelt een omwonende. De politie onderzoekt de zaak.