NiWeTo speelt ‘As aole liefde roest’ in De Noorderbak

Emmen

De toneelvereniging NiWeTo uit Nieuw-Weerdinge brengt vrijdag 2 en zaterdag 3 februari onder regie van Betty Schimmel het vrolijke toneelstuk ‘As aole liefde roest’ van Herman van der A op de planken.

Plaats van handeling is de geheel verfraaide theaterboerderij De Noorderbak onder de nieuwe eigenaars Peter Kuijer en Tanja Boels in Roswinkel. Jan Woldman verzamelt oude landbouwwerktuigen, maar deze hobby is nogal uit de hand gelopen. Hij wordt gesommeerd zijn erf op te ruimen, anders gaat de gemeente dit doen. Jan is niet van plan mee te werken, maar oude en nieuwe buren zorgen er samen op verrassende wijze voor dat Jan alsnog overstag gaat. Zo zijn de problemen nog net op tijd opgelost … De voorstellingen beginnen om 20.00 uur. Een ticket kost 6,50 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.theaterdenoorderbak.nl of 0591-531287.

Auteur

Paul Abrahams