Voor 10 euro naar Hans & Grietje De Musical

EMMEN

Kom op zondagmiddag 28 januari naar de familievoorstelling van Hans & Grietje in het Atlas Theater tijdens het Nationaal Theaterweekend. Het belooft een groot spektakel te worden, want naast de musical zijn er nog allerlei activiteiten die het feest helemaal compleet maken!

Hilarische scenes, een suikerzoet decor en swingende meezingliedjes. Deze familievoorstelling wil je echt niet missen. Zeker niet omdat Janouk Kelderman - je weet wel... presentatrice Keet (RTL Telekids) - in dit eeuwenoude sprookje de rol van Grietje vertolkt.

Prijzenpakket

Als echte fan kom je uiteraard verkleed naar het theater. Je doet dan automatisch mee met de Sprookjes Verkleedwedstrijd, waarbij je kans maakt op een sprookjesachtig prijzenpakket! Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet and greet en kun je nog even lekker swingen tijdens de Sprookjes Afterparty. Maar dat is nog niet alles... Je kunt in het theater nog gaan springen op het springkussen, snoepen van de snoepkraam en zelfs je eigen suikerspin maken! Hans & Grietje De Musical is te zien op zondag 28 januari vanaf 12.30 uur en vanaf 15.00 uur in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie