Vijfde editie Jumper Schutrups Dogwalk in Exloo

Emmen

Zaterdag 3 februari wordt de vijfde editie van de Jumper Schutrups Dogwalk gehouden.

Honden en hun baasjes zijn van harte welkom voor een wandeling van vijf of tien kilometer. Aanmelden en starten kan tussen 10.00 en 14.00 uur bij de start/finish in de grote tent aan de Zuiderhoofdstraat 13 in Exloo. Dit is op de parkeerplaats bij Schutrups Schoenen. ‘Hét dagje uit voor mens en dier’ wordt georganiseerd door Schutrups Schoenen en Jumper de diersuper. Voor de organisatie is het fantastisch om te merken dat er zoveel animo is voor de Jumper Schutrups Dogwalk. Daarom slaan ze voor het vijfde jaar de handen ineen. Veel deelnemers zijn al ‘ervaren’ Dogwalkers. Ze blijven enthousiast over de hondenwandeling en dragen dit uit. Naast wandelen zijn er kramen met verschillende verenigingen, instanties en bedrijven bij de start/finish en op de pauzeplaats in het bos. Voor de hond en baasje valt veel te zien, te doen, te kopen en te snuffelen. Tevens wordt aan de innerlijke mens en hond gedacht; iedereen kan met volle maag naar huis. Deelname aan de Jumper Schutrups Dogwalk is gratis. Voor de start dient u zich aan te melden. Het is mogelijk om ter plekke inschrijven. Wie zich echter vóór donderdag 1 februari inschrijft via www.dogwalk.nu, ontvangt per huishouden een goodiebag.

Auteur

Paul Abrahams