Online boodschappen doen bij Jumbo Klazienaveen

KLAZIENAVEEN

Goed nieuws voor klanten van de Jumbo in Klazienaveen, want de winkel aan de Langestraat startte dinsdag met de mogelijkheid tot ophalen en thuisbezorgen van boodschappen.

Klanten kunnen bestellen via Jumbo.com en apps voor smartphone en tablet. Vervolgens kan de bestelling afgehaald worden bij het zogeheten pick up point in de winkel. Wie de bestelling niet zelf wil of kan ophalen, kan ook kiezen voor thuisbezorging. Dan bezorgen medewerkers van de winkel de boodschappen bij klanten, desgewenst tot in de keuken. “We weten dat veel van onze klanten op verschillende manieren en momenten boodschappen willen doen. Vaak komen zij hier in de supermarkt, maar op sommige momenten kiezen zij er voor om hun boodschappen online te doen, bijvoorbeeld omdat er weinig tijd is of wanneer er veel producten nodig zijn voor een verjaardagsfeestje”, zegt filiaalmanager Ger Scheper.

Vertrouwd gezicht

Zowel het ophalen als thuisbezorgen organiseert de supermarkt vanuit de winkel. Bij thuisbezorgen brengt een vertrouwd gezicht uit de winkel de boodschappen bij de klant. Klanten die online een bestelling doen, kunnen hun boodschappen de volgende middag vanaf 16.00 uur ophalen. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag voor 12.00 uur besteld zijn. Bij het ophalen van de bestelling kan betaald worden met pin. Het afhaalpunt is van maandag tot en met vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur geopend. Op zaterdag is het afhaalpunt van 10.00 tot 20.00 uur geopend. Wanneer klanten kiezen voor thuisbezorgen, hebben zij de keuze uit twee tijdsvakken van drie uur: in de ochtend of in de avond.

Auteur

Redactie