Samenwerking Atlas Theater en Loods13

EMMEN

Het Emmer Atlas Theater en theaterschool Loods13 gaan zaterdagmiddag 27 januari nauw samenwerken en zijn van plan om dat vaker te doen.

De komende jaren willen beide culturele partijen samenwerken om elkaars bekendheid bij jongeren te vergroten. Bepalende pijlers zijn het organiseren van professionele voorstellingen en het zelf beoefenen van podiumkunsten. Dat begint aanstaande zaterdag wanneer op verschillende plekken in het Atlas Theater korte scenes worden gespeeld en begeleid door theatermaker Sander Roux. Bezoekers kunnen tussen 13.00 en 17.00 uur terecht in het Atlas Theater om daaraan mee te doen. Met de theatrale tour komt het publiek te weten wat de trekkenwand is, waar de koperen kees ligt, hoe het er in de theaterkeuken aan toe gaat en hoe de kleedkamers van de sterren eruit zien.

Auteur

Redactie