Knallende entree van De Oude Meerdijk | Op de voorpagina

EMMEN

De onthulling van de nieuwe naam van het stadion van FC Emmen moest volgens de club uit de Jupiler League een klap op de vuurpijl worden. En dat werd het vrijdagavond.

Tijdens het vuurwerk boven het stadion werd De Oude Meerdijk zichtbaar als het nieuwe visitekaartje van de club in het rood en wit. Rabobank Emmen-Coevorden is - zoals eerder gemeld - de nieuwe stadionsponsor. De voetbalfans vergaapten zich op het stadionplein voorafgaand aan het duel tussen FC Emmen en RKC Waalwijk aan de kleurrijke vuurwerkshow. De onthulling maakte deel uit van de nieuwjaarsreceptie van de profclub. Mededirecteur Wim Beekman keek vooral vooruit en meldde dat FC Emmen nu zes seizoenen op rij financieel in de plus is geëindigd.

Anco Jansen

Even later verving Anco Jansen zijn teamgenoot Mario Bilate in de basisopstelling van FC Emmen tegen de ploeg van de ervaren Hans de Koning. De Zwollenaar Jansen scoorde beide goals voor zijn club, die met 2-1 won van de ploeg uit Noord-Brabant.

Auteur

Redactie