Emmer cultuurnota inzichtelijk gemaakt

EMMEN

Meer geld voor nieuwe culturele initiatieven, een versteviging van de bestaande culturele basis, investeren in het Rensenpark als broedplaats voor kunst, cultuur en innovatie en erfgoed en kleine musea verder professionaliseren. Dat zijn enkele ambities van de gemeente Emmen op het gebied van kunst en cultuur.

Dat valt onder meer te lezen in de cultuurnota van de gemeente Emmen, die eind vorig jaar is vastgesteld. De nota wordt dit jaar in een digitaal magazine gepresenteerd - te vinden op www.vangoedegrond.nl. Op die site wordt door middel van tekst, video’s en foto’s uitgelegd wat deze nota voor Emmen betekent. Wethouder Robert Kleine neemt in een video die taak op zich en spreekt al fietsend het volk toe. Hij wordt begeleid door Op Fietse.

Auteur

Redactie