Prijzenregen voor In2Dance uit Coevorden

COEVORDEN

De streetdance en showdance selecties van de Coevorder dansstudio In2Dance hadden zaterdag de eerste wedstrijd van het seizoen. De dertien teams deden mee aan de eerste voorronde van de Noord Nederlandse Kampioenschappen in Drachten.

Het team 2thelimit bestaat uit tien meiden en drie jongens en deed voor de eerste keer mee in de categorie recreatie 9 en 10 jaar. De streetdance equipe werd eerste in Friesland. Het team 2tough2beat werd zevende, D-Verse zesde, Activ8 zesde en No Name vijfde. Troublesz en UDF Solution deden mee in de categorie demo 19-plus en werden respectievelijk derde en tweede.

Lost Boys

Ook de Coevorder showdance groepen scoorden goed in Drachten. Zo werd Lost Boys eerste. Fire eindigde op de tweede plaats en het team World of fantasy won de eerste prijs. Dreams werd tweede. Into the Storm en Game of survival deden mee in de categorie 16-plus gevorderd en werden respectievelijk vijfde en vierde.

Auteur

Redactie