Nationaal Theaterweekend in Atlas Theater

EMMEN

Het Atlas Theater in Emmen zet de deuren wagenwijd open tijdens het Nationaal Theaterweekend om samen met gezelschappen en artiesten te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, feestelijk en grappig een theateruitje kan zijn! Op 26, 27 en 28 januari heeft iedereen de mogelijkheid om voor slechts 10 euro een kaartje te reserveren voor een voorstelling uit de speciale Theaterweekend-programmering.

Elke Vierveijzer staat op vrijdag 26 januari in de Dagblad van het Noorden Zaal. Zij zingt een selectie uit de mooiste liederen van Maarten van Roozendaal. Op zaterdag 27 januari is het de beurt aan de internationaal gevierde Amsterdam Klezmer Band. En op zondag 28 januari wordt twee keer de familiemusical Hans en Grietje opgevoerd.

Vakidioten

Daarnaast staan ook de mensen van het Atlas Theater centraal tijdens dit weekend. Maak bijvoorbeeld kennis met de fantastische technische vakidioten, die zich iedere voorstelling weer als team volledig inzetten om de theaterbeleving zo goed mogelijk neer te zetten voor de bezoekers! Of maak een praatje met de gastheren en -vrouwen die er alles aan doen om jou een onbezorgde avond uit te laten gaan. Meer informatie over het Nationaal Theaterweekend of zien wat er allemaal nog meer te doen is? Kijk dan op de speciale pagina - ook voor het reserveren van een kaartje voor 10 euro - www.atlastheater.nl/lets-meet.

Auteur

Redactie