Ik zie de bui al hangen in Theater Hofpoort

COEVORDEN

De afgelopen twee seizoenen trok cabaretier Marjolijn van Kooten samen met de bekende psychiater Bram Bakker langs de theaters met de succesvolle voorstelling Geen paniek, die ging over angst en depressie. Van Kooten is terug met een nieuwe voorstelling en komt naar Coevorden. In de nieuwe show Ik zie de bui al hangen gaat zij verder met waar ze in Geen paniek gebleven is.

De nieuwe voorstelling is op zaterdag 27 januari vanaf 20.15 uur te zien in Theater Hofpoort. Onder meer depressie, moedeloosheid, zelfkritiek en angst passeren de revue. Hoopvol gaat Van Kooten bij coaches, yogadocenten, ervaringsdeskundigen en psychologen te rade, maar of dit alles helpt...

Zware angststoornis

Marjolijn van Kooten leed jarenlang aan een zware angststoornis. Met hulp van Bram Bakker ontdekte ze haar grootste passie: cabaret. Ze volgde een theateropleiding en won in 2010 zilver bij het Amsterdams Kleinkunst Festival. Haar angst is onder controle. “Nu wil ik andere mensen met angstklachten laten zien dat er hoop is”, zegt Van Kooten. Zij schreef eerder al het boek Schijtluis over haar angsten en die van enkele bekende Nederlanders. Kaarten reserveren: www.theaterhofpoort.nl.

Auteur

Redactie