De Vakantieshow met Ernst en Bobbie in Atlas Theater

EMMEN

Kom op woensdagmiddag 24 januari naar de Vakantieshow (vanaf 3 jaar en ouder) van Ernst en Bobbie in het Atlas Theater in Emmen. Lach mee, zing mee en beleef dit bijzonder leuke avontuur voor het hele gezin!

De shows van Ernst en Bobbie zijn altijd een heerlijke belevenis: naast alle grappen en grollen die ze maken en de bijzondere avonturen die ze beleven, kan iedereen uit volle borst meezingen met de bekende liedjes van de televisie. Ernst en Bobbie gaan deze keer op vakantie, maar er gaat direct al van alles mis. Op weg naar de camping verdwalen ze in het bos en Bobbie is ook nog eens vergeten de tent mee te nemen. Als ze uiteindelijk bij de camping aankomen, is deze overvol. Gelukkig is er een oplossing: Ernst en Bobbie gaan het animatieteam van de camping vormen. Maar of dat nou zo’n goed idee is? Ernst en Bobbie - De Vakantieshow is te zien op woensdag 24 januari vanaf 14.00 uur in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie