Tangenborgh doet mee aan E-healthweek

EMMEN

Zorggroep Tangenborgh zet de deuren open van het zogeheten Dementiehuis van de Toekomst (maandag 22 januari) en het Emmer woonzorgcentrum Heidehiem (donderdag 25 januari). Dat gebeurt in het kader van de E-healthweek over digitale ondersteuning in de zorg.

Belangstellenden kunnen op 22 januari tussen 9.00 en 12.00 uur terecht in het Dementiehuis van de Toekomst aan de Emmer Spehornerbrink 1. In het huis onderzoekt Tangenborgh hoe technologie kan helpen bij het leveren van de juiste zorg en ondersteuning. Aanmelden kan via dementiehuis@tangenborgh.nl.

Heidehiem

In Heidehiem - Vossepad 98 - staan op 25 januari drie momenten gepland voor productdemonstraties. Onder meer de zorgrobot Zora en de Tovertafel (spellen met interactieve lichtprojecties, red.) staan centraal. De productdemonstraties zijn van 10.30 tot 11.30 uur, 11.45 tot 12.45 uur en van 13.30 tot 14.30 uur. Aanmelden kan via dementiehuis@tangenborgh.nl.

Auteur

Redactie