G1000 onder de loep in De Bovenkamer

COEVORDEN

Stichting G1000 Coevorden houdt op maandag 22 januari een terugkoppelingsavond in De Bovenkamer in Coevorden. Tijdens die avond in het pand aan de Friesestraat kijkt het bestuur samen met de aanwezigen terug op de G1000, die eind oktober 2016 in sportcomplex De Swaneburg werd gehouden.

De initiatiefgroep voor de burgertop G1000 bestond uit betrokken Coevordenaren, die samen Coevorden een beetje mooier willen maken door inwoners van de gemeente samen te brengen. Dat is volgens de organisatie op meerdere manieren gelukt. In De Bovenkamer wordt niet alleen teruggeblikt op de G1000. Ook worden de resultaten en een evaluatieonderzoek (verricht door Christiaan Hofstede, red.) gepresenteerd. Daarna gaan de aanwezigen in gesprek over de resultaten en de toekomst van de G1000. De bijeenkomst op 22 januari is van 19.30 tot 21.30 uur, boven The Readshop Coevorden. Aanmelden kan via info@g1000coevorden.nl.

Auteur

Redactie