Voltooid leven bespreken in Holdert

EMMEN

Gesprekscafé Emmen biedt sinds november een platform voor thema’s bij leven en sterven, zoals ‘de betekenis van de dood, de zin van mijn leven’, ‘voorbereiden op het sterven, hoe doe je dat’.

Eigenlijk wil je het er niet over hebben, want het is zo lastig om bij jezelf te kijken wat daar binnen leeft. We benoemen het wel eens op een feestje, maar laten het daar dan bij. ‘Hoe kijk ik daar nu werkelijk naar? Kan ik dat in woorden uit drukken? Weten mijn naasten hoe ik in het leven sta?’ Het Gesprekscafé wil ruimte bieden om met anderen deze thema’s te onderzoeken. Elke derde vrijdag in de maand is er in woonwijkcentrum Holdert een ruimte beschikbaar voor dit Gesprekscafé. Het gesprek vindt plaats op 19 januari van 10.00 tot 11.30 uur.

Auteur

Redactie