Benefiet voor echtpaar Kellner levert 800 euro op | Op de voorpagina

EMMEN

Corry Drenth (66) en de 64-jarige Jo Doornbos zijn met 800 euro dik tevreden. Dat bedrag werd zaterdagavond wereldkundig gemaakt door Doornbos als slotstuk van de benefietdag om financiële steun te geven aan het echtpaar Kellner uit de eigen buurt. Hun kinderen Antonin en Alice kwamen op 30 december om het leven door een woningbrand aan de Emmer Laan van de Marel.

De benefietdag werd gehouden in bewonersbedrijf Op Eigen Houtje. Er werd in Emmerhout geld gedoneerd, terwijl er muziek was te horen van onder meer Strodeo Drive In uit Erica en Sister Sister uit Emmer-Compascuum. Leerlingen van het Hondsrug College doneerden 118 euro. Dat geld kwam er na het verzamelen en inleveren van lege flessen.

Wensballon

Drenth: “De bezoekers gaven een staande ovatie toen het eindbedrag bekend was. Dat emotioneerde mij.” Op de foto van Boudewijn Benting laten Doornbos en Clown Marco een wensballon op. Opdat het echtpaar Kellner weer zonnestraaltjes mag gaan zien in de jaren die komen.

Auteur

Redactie