Alex Padding nieuwe trainer VIOS Oosterhesselen

OOSTERHESSELEN/HOOGEVEEN

Alex Padding - momenteel hoofdtrainer van zaterdag derdeklasser Fit Boys uit Beilen - is met ingang van komend seizoen hoofdtrainer van zondag vijfdeklasser VIOS Oosterhesselen. De 46-jarige oefenmeester uit Hoogeveen volgt de Emmenaar Johan Piening op. Hij verlaat na vijf seizoenen de bijna honderdjarige club.

Vooruitgang Is Ons Streven ziet in Padding de juiste man om de voetbalvereniging op een hoger niveau te brengen. De oud-voetballer van onder meer Hoogeveen en De Weide was in het verleden trainer van bijvoorbeeld Sleen (zo.), Wijster en VVAK. Padding gaat in Oosterhesselen ook de oudste jeugd - het team JO19-1 - van oefenstof voorzien. VIOS jaagt dit seizoen op promotie naar de vierde klasse.

Auteur

Redactie