Dolle Diva met Francis van Broekhuizen en Gregor Bak

EMMEN

Operadiva Francis van Broekhuizen is sinds 2005 te bewonderen in opera’s van Verdi, Strauss, Mozart, Wagner en Puccini. Heerlijke rollen met de mooiste muziek. Een andere passie van Francis is cabaret.

In Dolle Diva maakt Francis haar droom waar door opera te combineren met humor en vrolijke verhalen. Geniet in het Atlas Theater van prachtige klassiekers als O mio babbino caro, Vissi d’arte en het beroemde Vilja-lied. Maar train daarnaast uw lachspieren tijdens deze cabareteske voorstelling. Francis Broekhuizen krijgt op deze avond op de vleugel begeleiding van Gregor Bak. Als pianist is hij zeer veelzijdig: hij speelt van klassiek tot popmuziek. Daarnaast is hij actief als componist en arrangeur. Sinds 1992 is hij regelmatig te zien in tv-programma’s. Zo presenteerde hij Zo Vader Zo Zoon en was hij jurylid in Una Voce Particolare. Dolle Diva is te zien op donderdag 25 januari vanaf 20.30 uur in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie