Nationaal Theaterweekend van 26 tot en met 28 januari

EMMEN

Op 26, 27 en 28 januari zet het Atlas Theater in Emmen de deuren open tijdens het Nationaal Theaterweekend. Iedereen krijgt de mogelijkheid om voor slechts 10 euro een kaartje te reserveren voor een voorstelling uit de speciale Theaterweekend-programmering. De bezoekers van het Nationaal Theaterweekend krijgen in Emmen een verrassend en gevarieerd programma voorgeschoteld.

Zo staat Elke Vierveijzer op vrijdag 26 januari in de Dagblad van het Noorden Zaal. Zij zingt, met aan de vleugel Michiel Wetzer, een selectie uit de mooiste liederen van Maarten van Roozendaal. Op zaterdag 27 januari is het de beurt aan de internationaal gevierde Amsterdam Klezmer Band. Met Septacost onderstrepen de leden dat de band zich niet laat beperken door tradities en verwachtingen.

Hans en Grietje

En op zondag 28 januari wordt twee keer de familiemusical Hans en Grietje opgevoerd. Hilarische scenes, een suikerzoet decor en swingende meezingliedjes staan gegarandeerd voor een geslaagde middag. Janouk Kelderman (bekend als presentatrice Keet van RTL Telekids) vertolkt in dit eeuwenoude sprookje de rol van Grietje. Meer informatie over het Nationaal Theaterweekend in het Atlas Theater op 26, 27 en 28 januari, zien wat er allemaal nog meer te doen is én de mogelijkheid om voor slechts 10 euro een kaartje te reserveren voor één van de genoemde voorstellingen kan online via de website www.atlastheater.nl/lets-meet.

Auteur

Redactie