Frans Bauer komt naar Emmer Atlas Theater

EMMEN

Frans Bauer brengt een avond ongedwongen vermaak van Nederlandse bodem naar het Atlas Theater. Feestelijke liedjes worden afgewisseld met ondeugende humor en aangrijpende nummers met revue.

Tour de Frans is een fonkelnieuw theaterconcert, waarin Bauer begeleiding krijgt van de Holland Showband en de dames van The Dance Company. In 1996 zette Frans Bauer zijn eerste stap op het podium van de Nederlands theaters. Tijdens Tour de Frans komen alle grote hits voorbij, maar ook zijn meest recente single Kom Nu Maar In M'n Armen. Frans Bauer is met zijn Tour de Frans op zaterdag 20 januari vanaf 20.00 uur te zien in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en reserveren voor het concert in de Rabo Zaal. Bekijk ook www.fransbauer.nl.

Auteur

Redactie