Emmer honkbalclub naar landelijk niveau

EMMEN

De Emmer honkbalclub Bedrocks acteert volgend seizoen op landelijk niveau. Dat maakte voorzitter Wim Boonstra afgelopen weekend bekend tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de club.

Na een aantal jaren investeren in jeugdspelers gaat Bedrocks de competitie van 2018 in met twee herenteams, waarbij jong talent uit het eerste juniorenteam wordt gecombineerd met ervaring uit het herenteam. Het juniorenteam is vorig jaar kampioen in de landelijke tweede klasse junioren geworden. Daardoor is het mogelijk om dit jaar in de tweede klasse senioren uit te komen. Het nieuw te formeren eerste team zal worden getraind en gecoacht door Gerhard van den Hoek, met ondersteuning van Marco Mast. De 45-jarige Van den Hoek heeft veel ervaring in het honkbal en speelde onder meer bij Robur Apeldoorn, Tex Town Tigers Enschede en Holy Vlaardingen. Van den Hoek, wiens beide zonen ook bij Bedrocks spelen, ziet het als een mooie uitdaging om met het nieuwe honkbalteam te presteren in de landelijke tweede klasse.

Auteur

Redactie