Dalen/DSC JO9-1 wint Milk Boarding Toernooi

DALEN/DALERVEEN

Het team van Dalen/DSC JO9-1 won vorige week het Milk Boarding Toernooi in het Indoor Soccer Centre in Groningen. In een sterke poule won de jeugdploeg uit Dalen en Dalerveen vier wedstrijden en speelde het één wedstrijd gelijk tegen Alcides uit Meppel.

Dalen/DSC plaatste zich nipt voor de kruisfinales. Het team won de eigen kruisfinale waardoor de grote finale was bereikt. De tegenstander was opnieuw Alcides. Al snel kwam Dalen/DSC met 1-0 en snel daarna met 2-0 voor. Alcides kwam terug tot 2-1 waardoor het nog lang spannend bleef. Een gelijk spel zou namelijk direct leiden tot penalty’s. Het eindsignaal van de scheidsrechter was goed voor een flink gejuich van de jonge spelers uit de buurdorpen Dalen en Dalerveen.

Succesvol seizoen

Het team beleeft tot nu toe een succesvol seizoen. In de competitie werden de jonge voetballers najaarskampioen waardoor zij na de zaalcompetitie waarschijnlijk doorstromen naar de hoofdklasse. Daarnaast zit Dalen/DSC JO9-1 nog altijd in de beker en won medio december in die competitie van een hoofdklasser.

Auteur

Redactie